Wat klanten vinden van onze behandelmethode

Bel direct voor een afspraak

Tel. 020 - 88 96 484

Monique Schrama Office Manager

Bel mij terug

Gemiddelde beoordeling van onze clienten:

(Op basis van 4 beoordelingen)
5 out of 5

Testimonials

We hebben met Take ACTion @ work al veel collega’s kunnen helpen die vastgelopen waren in hun werk. Het plezierige aan de methode is de laagdrempelige insteek, het relatief snelle herstel en de langdurige resultaten.

Voor mij persoonlijk is het heel fijn dat ACT Together me in het proces betrekt; zo kan ik hier ook mijn steentje bijdragen. Dat voelt goed en helpt mijn uitgevallen collega enorm!

- 5 out of 5

Ik hou graag nauw contact met de psychologen van ACT Together. Even afgezien van de (overigens zeer goede) methode, zijn het toch de zorgverleners die het verschil maken. De psychologen van ACT Together werken duidelijk, helder en op een heel sympathieke manier – ze zijn er voor de cliënt én voor ons.

- 5 out of 5

Onlangs voor het eerst de mindfulnesstraining ingezet voor een hele afdeling. Wat een geweldig programma is dat! De organisatie is steeds meer in beweging, er wordt steeds meer flexibiliteit en mobiliteit van de medewerkers verwacht.

Soms is het best lastig om daar in mee te kunnen. Met de training hebben mijn collega’s (en ikzelf ook) een goede tool in huis om ook innerlijk vorm te geven aan al die veranderingen.

Oh, en een dik compliment aan de trainer van ACT Together: helemaal top!

- 5 out of 5

We hebben een goede band met ACT Together. Na een aantal collega’s te hebben geholpen die thuis zaten met een burn-out, zetten we Take ACTion @ work nu steeds vaker preventief in.

De ACT Assesment is een ideale quick-scan om te kijken of we misschien problemen kunnen voorkomen. Dat past bij het sociale hart van het bedrijf. En het bespaart ook gewoon kosten.

- 5 out of 5

Onze coaches zijn aangesloten bij: