ONZE DIENSTEN

INTERACTIONS

De diensten van Act Together richten zich op het inzicht en de vaardigheden om de psychologische flexibiliteit bij de werknemer te vergroten, waardoor de werknemer beter kan omgaan met veranderingen en doet wat belangrijk is voor zichzelf, collega's

én de organisatie.

Team Training & Coaching
Team Up to Act Together
 
Team Up to Act Together is een programma om de vitaliteit binnen het team te vergroten. Zij gaan met elkaar zorgen voor de optimale balans in het realiseren van doelen en een goede gezondheid van zichzelf en het team. 
Preventieve Training
Your Act Together
 
Your Act Together is een evidence-based training waarin uw medewerkers leren hoe ze bewust, flexibel en effectief kunnen reageren op (stressvolle) situaties en doen wat belangrijk is voor hen én de organisatie.
Individuele Begeleiding
Take Action at Work
 
Take Action at work is een arbeid- en reintegratiebegeleiding waarbij gebruik wordt gemaakt van onderdelen uit de ACT (Acceptance Commitment Therapy) en Mindfulness.  
Preventieve Training
Leading Act
 
Leading Act is een programma waarin uw leiders leren de vitaliteit van medewerkers of hun team te vergroten. Hoe kunnen zij zorgen voor de optimale balans in het realiseren van doelen en de gezondheid van zichzelf en het team?

Waarom Act Together?

Geen Wachttijden
Transparant
Evidence-Based
Begeleiding op Maat
Succesvolle Methode
Ervaren Professionals
CONTACT

Let's Act

Together

020 889 64 80

Amsterdamseweg 483 b
1181 BR Amstelveen

  • LinkedIn Social Icon

© 2019 acttogether.nl

acttogether is onderdeel van dezorgkliniek.nl