Wij creëren

ruimte voor

welzijn

ActTogether team member Marte RoemerActTogether team member HannahActTogether team member Jon van der Eerden

Het is tijd voor verandering

Wij zorgen voor een win-win situatie voor de werknemer maar ook voor de organisatie. Een situatie waar iedereen baat bij heeft en juist dit zorgt voor een duurzame verandering. Een situatie die goed is voor onze (mentale) gezondheid én tegelijkertijd onze prestaties verbetert.

Stress mag er zijn

Wat als stress er gewoon mag zijn. Het besef dat het zelfs nodig is. Werknemers, teams en organisaties weten alleen niet hoe ze ermee om moeten gaan en om de juiste keuzes hierin te maken.

Wij geloven dat je werk moet maken van welzijn. Naast het inhoudelijke werk, prioriteit stellen aan hoe je als werknemer en met elkaar gezond kunt blijven presteren. Helaas krijgt dit niet genoeg aandacht waardoor werknemers stress gerelateerde klachten ervaren en de prestaties enorm verslechteren.

Remote werkende dame die op een bank zit met een laptop op haar schoot

Win-win situatie

Een win-win situatie is mogelijk waar de werknemer, het team en de organisatie baat bij heeft. Een situatie die goed is voor de gezondheid én zorgt voor betere prestaties. Het is belangrijk om in te zien dat een bepaalde manier niet werkt en daar keuzes in te maken.

We zijn individueel verantwoordelijk voor ons welzijn, maar wij vinden het belangrijk dat iedereen een keuze voor zichzelf kan en leert maken in een omgeving waar daar aandacht voor is. Zo help je elkaar!

Resultaten
Wat het oplevert? Energie en vertrouwen om de uitdagingen van de toekomst aan te willen én kunnen gaan. Dit leidt tot een duurzame verandering en optimale presentaties van werknemers, teams en organisatie.

Let's get Together, Care Together and Act Together

ActTogether directeur Antoon Wellens

Waar wij in geloven

Wij geloven dat je werk moet maken van welzijn. Naast het inhoudelijke werk, prioriteit stellen aan hoe je voor jezelf en met elkaar gezond kunt en wil blijven presteren. Het is alleen niet een gewoonte dit te doen. En daar willen wij een verandering in maken.

Onze missie

Samen jouw organisatie en werknemers laten groeien door werk te maken van welzijn

Een team waar
we trots op zijn

Ons team bestaat uit een unieke combinatie van ervaren psychologen, coaches, trainers en digitale specialisten. Samen staan we voor impactvolle trajecten en (online) programma's. Met als doel om meer naar elkaar om te kijken en aandacht te geven aan welzijn.

Hannah Golyardi

Trainer

Derk Douma

Psycholoog & Coach

Antoon Wellens

Directeur ActTogether

Guido Seerden

Coach & Trainer

Mieke Bakker

Psycholoog & Coach

Jon van der Eerden

Coach & Trainer

Jelle Tromp

Managing partner

Manon van Gortel

Coach

Charly du Bois

Psycholoog & Coach

Marte Roemer

Managing partner

Bart Denteneer

Managing partner

Blijf op de hoogte van

nieuwe events & workshops

Ontvang de nieuwste inzichten uit onderzoeken
Updates van leuke events & workshops
Leider op het gebied van de ACT methode
Gefeliciteerd met je aanmelding!
Oops, er gaat iets fout. Probeer het nog een keer.
ActTogether B.V.
KVK 82871426
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden