OVER ACT TOGETHER

SAMEN (ONT)ZORGEN

voor een gezonde organisatie

Act Together helpt organisaties, afdelingen, leidinggevenden en werknemers in beweging te komen, die vanwege stress-gerelateerde klachten of burn-out niet optimaal functioneren of langdurig zijn uitgevallen.

“We act together or we don’t act”

Om de gezondheid van werknemers te vergroten en hen in beweging te laten komen, is het nodig om hierin met elkaar samen te werken. Samenwerken, oftewel Act Together; het gezamenlijk inzetten om een bepaald doel te bereiken. 

Zowel coach, werknemer als werkgever delen hetzelfde belang met elkaar; de (mentale) gezondheid centraal te stellen en te vergroten. Om dit doel te bereiken neemt iedere partij de verantwoordelijkheid voor een duurzame verandering en spant zich hiervoor in. Een samenwerking met ons heeft als doel de psychologische flexibiliteit van de, al dan niet uitgevallen, werknemer te vergroten.

“Wij vergroten psychologische flexibiliteit”

Psychologische flexibiliteit wordt gedefinieerd als de mate waarin een persoon: (1) zich aanpast aan veranderende situaties, (2) in staat is mentale hulpbronnen in te zetten en bij te stellen, (3) zichzelf in de gegeven situatie vanuit meerdere invalshoeken bekijkt, en (4) strijdende verlangens, behoeften en levensdomeinen in balans houdt.

 

Dus in plaats van te focussen op de specifieke inhoud (binnenin de werknemer), gaat het om de wisselwerking tussen de werknemer, hetgeen hij waardevol vindt en zijn omgeving.

Een psychologisch flexibele werknemer is een gezonde werknemer. Een werknemer die goed voor zichzelf kan zorgen en daarmee verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar eigen leven; zowel privé als professioneel. Gezonde werknemers heb je nodig voor een gezonde organisatie.

Waarom Act Together?

Geen Wachttijden
Transparant
Evidence-Based
Begeleiding op Maat
Succesvolle Methode
Ervaren Professionals

Samen werken aan betekenisvol werk

CONTACT

Let's Act

Together

020 889 64 80

Amsterdamseweg 483 b
1181 BR Amstelveen

  • LinkedIn Social Icon

© 2019 acttogether.nl

acttogether is onderdeel van dezorgkliniek.nl