Uitdaging

Stress gerelateerde uitval & burn-out

Het gaat om meer dan alleen herstel. Herken jij deze mentale uitdaging binnen jouw organisatie? Download ons gratis e-book voor vijf essentiële tips.

Marte Roemer, pyscholoog van ActTogether coacht een coachee op een bank

Druk met stress?

Ervaren werkdruk of werkstress wordt door 35% van de werknemers aangegeven als reden voor verzuim (TNO, 2019). Daarnaast neemt de duur van het verzuim en de risico's op burn-out meer en meer toe.

Stress op zichzelf vormt geen probleem, het is zelf nodig voor het leveren van goede prestaties. Het is langdurige stress, zonder herstel, dat voor uitval zorgt. En zowel werknemers als werkgever zien deze pas vaak aankomen als het te laat is.

Voor blijvende prestaties, maar vooral ook om voor elkaar te zorgen, is het niet langer optioneel om prioriteit te stellen aan welzijn op het werk.

Let's Care Together and ActTogether. Wij helpen jouw werknemers met meer dan alleen herstel; een kans voor blijvende verandering en groei.

Samen werken aan minder stress, overspanning en burn-out

Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden werknemers om de juiste keuzes te maken. Dit zorgt ervoor dat ze zowel in hun werk als prive meer plezier en energie halen. Uiteindelijk leidt dit tot betere prestaties en duurzame groei.

Verbinden van teams en werknemers

Werknemers en teams te verbinden met hetgeen zij belangrijk vinden en de vaardigheden om daar invulling aan te geven voor meer betekenis, voldoening en energie.

Aandacht voor welzijn

Wij creëren energie en vertrouwen om uitdaging aan te gaan. Het gaat om een omgeving waar aandacht is voor welzijn.

Gezamenlijke verantwoordelijkheid

Een gezamenlijke mindset en verantwoordelijkheid te creëren, waarmee men prioriteit stelt aan het zorgen voor zichzelf én elkaar.

Download ons e-book

4 essentiële tips om werknemers effectief te begeleiden bij mentale uitdagingen

Er is een email onderweg, check ook je spam folder.
Oops, er gaat iets fout. Probeer het nog een keer.
Marte Roemer, pyscholoog van ActTogether coacht een coachee op een bank

Laat je inspireren

Wij blijven leren, experimenteren en vernieuwen.

No items found.
ActTogether B.V.
KVK 82871426
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden