Uitdaging

Work & life integratie

Werknemers zijn continu op zoek naar een passende balans tussen werk en prive. Hoe ga je als organisatie om met deze uitdaging? En wat doe jij om hierin te ondersteunen?

De juiste ballen in de lucht houden

Veel werknemers worstelen met het vinden van een passende balans tussen werk en andere belangrijke zaken in hun leven. Mede door de veranderende werksituatie is het voor werknemers nog lastiger geworden een goede oplossing hierin te vinden, met stress gerelateerde klachten als gevolg.

Hoe combineer je werk, gezin, relaties, hobby's en persoonlijke ontwikkeling succesvol? Een goede ondersteuning vanuit de organisatie in flexibel werken is belangrijk. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat werknemers zelf de juiste keuzes leren maken om werk en leven te integreren.

Work-life balance, als het al zou bestaan, is geen probleem om op te lossen. Het vraagt binnen jouw organisatie om continue aandacht, zorg en aanpassing van werknemers, teams en leidinggevenden. Kortom, de zorg voor elkaar om de juiste keuzes te leren maken.

Met onze samenwerking krijgen zij de tools en inzichten die zij direct kunnen toepassen om de juiste keuzes te blijven maken, voor energie, plezier en betekenis in zowel werk als privé.

Wat er gebeurt als we het samen doen

Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden werknemers om de juiste keuzes te maken. Dit zorgt ervoor dat ze zowel in hun werk als prive meer plezier en energie halen. Uiteindelijk leidt dit tot betere prestaties en duurzame groei.

Verbinden van teams en werknemers

Werknemers en teams te verbinden met hetgeen zij belangrijk vinden en de vaardigheden om daar invulling aan te geven voor meer betekenis, voldoening en energie.

Aandacht voor welzijn

Wij creëren energie en vertrouwen om uitdaging aan te gaan. Het gaat om een omgeving waar aandacht is voor welzijn.

Gezamenlijke verantwoordelijkheid

Een gezamenlijke mindset en verantwoordelijkheid te creëren, waarmee men prioriteit stelt aan het zorgen voor zichzelf én elkaar.

Download ons e-book

4 essentiële tips om werknemers effectief te begeleiden bij mentale uitdagingen

Er is een email onderweg, check ook je spam folder.
Oops, er gaat iets fout. Probeer het nog een keer.

Laat je inspireren

Wij blijven leren, experimenteren en vernieuwen.

No items found.
ActTogether B.V.
KVK 82871426
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden